Natuuravond Insecten

Natuuravond met in de hoofdrol: Insecten

In September is een groot deel van de insecten verdwenen. Ze gaan de winter doorbrengen als eitjes, poppen of gaan een soort winterslaap houden. In ieder geval zijn ze minder zichtbaar dan de afgelopen maanden. En dan is het tijd om terug te blikken naar al het moois dat de afgelopen maanden ons pad heeft gekruist. Wij hebben excursies gehouden op zoek naar de weidebeekjuffer, de beekrombout en ook de zilveren maan (in Luttenbergerven). Tevens zijn velen van jullie er op uit geweest in je uppie met de camera. Kom al dit moois met ons delen!!

Wij gaan hier foto’s van insecten bespreken, insecten determineren op geslacht, leeftijd, activiteit, enz. Dus zorg dat jij jouw foto’s meeneemt naar De Museum Fabriek.

Datum: 6 september 2022Starttijd: 19.30 uurEindtijd: 22.00 uur
Kosten: Vrienden van DMF/RMT  gratis; KNNV-leden: Gratis; Niet- leden: 2 x gratis, hierna wordt een bijdrage van €5,- gevraagd.Vrienden van DMF/RMT dienen hun lidmaatschapskaart mee te nemen.Locatie:
De Museumfabriek,
Het Rozendaal 11,