Insectenavond 7 december 2021 (GAAT NIET DOOR!)

Deze activiteit is afgelast i.v.m. corona-maatregelen!

Als alternatief kunt je je foto’s opsturen naar de webmaster.

Het is weer tijd voor ons vertrouwde insectenavond. Alhoewel er in de winter minder insecten actief zijn dan in de zomer hebben wij goede hoop dat er voldoende mooie foto’s gemaakt zijn om een gezellige avond mee te vullen.

St. Jansvlinder, foto Wim Bakker

En als introductie gaat onze voorzitter, Wim Lengton, ons inzicht geven in het leven van de St. Jansvlinder. Dit is een dagactieve nachtvlinder met prachtige kleuren.

Wij gaan hier foto’s van insecten bespreken, insecten determineren op geslacht, leeftijd, activiteit, enz. Dus breng je foto’s mee op USB-stick, of plaats ze van te voren ergens in de Cloud.

• Thema: Insecten
  • Datum: 7 december 2021
  • Tijd: 19.30-22.00 uur
  • Locatie: De Museumfabriek, Het Rozendaal 11, 7523 XG Enschede
  • Kosten: Vrienden van DMF/RMT gratis; KNNV-leden gratis; Niet- leden: 2 x gratis, hierna wordt een bijdrage van €5,- gevraagd.

Foto’s: Marianne, Ineke DOW, Wim B

di 7 december 2021 van 19:30 tot 22:00