Natuuravond – Uilen

Hoe meer je van een diersoort weet, des te interessanter wordt het om er naar op zoek te gaan. Dit is de reden dat wij ervoor hebben gekozen om vanavond uilen in de spotlights te plaatsen. In Nederland leven (broeden) zo’n zes uilensoorten waarvan de meerderheid ook in Twente broedt. Van de bosuil en de kerkuil is het bekend dat zij de afgelopen jaren in of om het Ledeboerpark hebben gebroed. Dit is de reden dat wij daar over enkele weken daar een uilenwandeling hebben.

Indien er na de lezing van Kevin Collins nog tijd over is (wat zeer waarschijnlijk het geval is) zullen wij ook foto’s van insecten gaan bekijken, dus zorg dat jij jouw foto’s meeneemt naar De Museum Fabriek.

Weetje: Uilen zijn zygodactyl 🙂

Datum: 6 december 2022Starttijd: 19.30 uurEindtijd: 22.00 uur
Kosten: Vrienden van DMF/RMT gratis;
KNNV-leden: Gratis; Niet- leden: 2 x gratis, hierna wordt een bijdrage van €5,- gevraagd.
Vrienden van DMF/RMT dienen hun lidmaatschapskaart mee te nemen.Locatie:
De Museumfabriek,
Het Rozendaal 11,